Ode aan de natuur

Voor de vijfde keer organiseren keramisten van de Werkgroep Ode en het Nationaal Bomenmuseum Gimborn in Doorn een keramiekexpositie in het prachtige bomenpark van het museum. Onder het motto ‘Ode aan de natuur’ tonen 43 keramisten zo’n 100 recente werken, vaak speciaal voor deze expositie gemaakt!

Het Bomenmuseum is een uitzonderlijke tentoonstellingslocatie voor buitenkeramiek. De keramiekroute loopt door een afwisselend deel van het parkachtige terrein. U vindt de kunstobjecten bijvoorbeeld onder (of in!) de bomen, in het gras, in de heidetuin en bij of op het water.

Dagelijks geopend van 9.00 tot 19.00 uur. Van 11.00 tot 17.00 uur is een keramist bij de ingang van het museum aanwezig. Dan kunt u ook de catalogus kopen of afhalen.

Nadjezjda zal daar zelf aanwezig zijn op zaterdag 22 april en zaterdag 27 mei van 11.00 – 17.00 uur.

Lees hier verder voor alle informatie.

Geef een reactie